Design ventilatie roosters

Dikwijls wordt er geen aandacht besteed aan de esthetiek van een ventilatierooster. Het standaard ventiel wordt overal gehangen. Meestal wordt dit een doorn in het oog in de anders perfect afgewerkte ruimte. Zeker wanneer na bepaalde tijd afzetringen van stof op de muur komen.

Design ventilatie roosters van Climecon

De design ventilatie roosters van Climecon zorgen voor een goed antwoord op dit probleem. Er zijn verschillende design roosters beschikbaar die allemaal ontworpen zijn om geen afzettingen op de muren te hebben.

Climecon is in Finland een toonaangevend fabrikant van ventilatie oplossingen van een hoge kwaliteit. Ze beschikken bijvoorbeeld over ISO 9001:2008 en ISO12001:2004

Verschillende vormen van design ventilatie roosters

In ons gamma vindt u onder andere plafondrooster: RINO, plafondroosters voor vals plafond: LEK, LOK, REK en ROK, muurroosters: PINO, FINO en RETRO.

Ook verdelen wij de ECO reeks, dit wordt in Finland in de passiefhuizen toegepast. Een kleine elektrische weerstand bevindt zich in de ventilatierooster om vraaggestuurd (indien nodig; lees: extreme winter) een ruimte te verwarmen.

Overspraakbox VAM zorgt dat er geen geluid via de ventilatie naar andere ruimtes gaat.