INOAC INTERNATIONAL COINOAC INTERNATIONAL CO

Inoac Corporation is een Japanse fabrikant van producten en materialen gebaseerd op poyurethaan, rubber en andere synthetische stoffen. Het bedrijf is actief in diverse industrietakken, waaronder automotive, informatietechnologie, bouw en HVAC technieken.

Binnen de HVAC markt is INOAC wereldwijd gekend voor haar stijlvolle kunststof leidinggoten en voor haar hoogwaardige voorgeïsoleerde koperleidingen.

Inoac koelleidingen behoren tot de meest performante leidingen die momenteel op de markt zijn. Alle koperleidingen zijn omwikkeld met een eerste laag polyethyleen hars. Onmiddellijk rond de leiding, op deze eerste isolatielaag, zit een veerkrachtige 2e laag hard polyethyleen schuim met een uitstekende hitteresistentie.

De Inoac leidingen zijn geschikt voor alle types koelgassen en om voortdurend te gebruiken bij een temperatuur van 100°C en intervaltemperaturen tot 120°C.

Doordat het hittebestendig isolatiemateriaal en de koperen leiding 1 volledig geheel vormen, met een effectieve resistentie tegen opbouwende condens, is er geen extra isolatiemateriaal nodig.

Bij het optrompen van Inoac leidingen ontstaan bovendien geen scheuren. Dit alles zorgt ervoor dat het volledige installatieproces snel en efficiënt kan gebeuren.

Inoac beschikt over vele uitvoeringen, standaard of brandwerend, op rol of in rechte harde lengtes.

Ook aluminium koelleidingen en een rits handige toebehoren zoals lekvrije wartels, aanspanners en fittings behoren tot het innovatieve Inoac gamma.

 • Airco toebehoren

  Airco toebehoren
 • Gootsystemen en toebehoren

  Gootsystemen en toebehoren
 • Koelleidingen en accessoires

  Koelleidingen en accessoires
 • Condenswaterpompen en -afvoerleidingen

  Condenswaterpompen en -afvoerleidingen
 • Gereedschappen

  Gereedschappen