XILIO nieuws

 

ALIXO - Het nieuwe huismerk van Xilio

Met trots stellen wij ons nieuwe huismerk Alixo aan u voor. Onder deze merknaam zullen wij een aantal van onze belangrijke producten en ontwikkelingen binnen de HVAC naar de Europese markt brengen.

 
 title=XILIO AIRCO toebehoren voortaan via E-Shop Linum.eu

Vanaf 09/11/2017 verwijzen we onze HVAC/R installateurs graag door naar www.linum.eu voor de online inkoop van volgende AIRCO toebehoren :

 • INOAC voorgeïsoleerde koelleidingen, fittingen en tapes
 • BLUE DIAMOND condenswaterpompen
 • YELLOW JACKET vulapparatuur

Voor alle andere producten omtrent ventilatie kunt u uw aanvragen en bestellingen blijvend richten aan de klantendienst van Xilio via telefoon 09 232 48 58 of via mail op info@xilio.eu  (Prihoda, Vallox, galvakanalen en hulpstukken).

Surf naar www.linum.eu en vraag een persoonlijke installateurspartnercode.


XILIO - Uw trouwe HVAC partner

Hecht u grote waarde aan een aangenaam binnenklimaat?
Zonder twijfel: Xilio is en blijft uw trouwe partner!

Sinds januari 2017 gaat Xilio NV verder onder de vleugels van de familie Vanderbeke uit Kuurne.

Dit is een zeer bewuste keuze gericht op de verdere groei en amibitie van Xilio.
Wij blijven als aparte unit binnen de bedrijvengroep rond de familie Vanderbeke fungeren vanuit onze kantoren en magazijnen te Olsene, en dit met het vertrouwde team.

De intensieve samenwerking tussen de verschillende bedrijven zorgt ervoor dat Xilio haar focus ten volle kan leggen op het verder uitbouwen van de exclusieve merken Prihoda, Inoac, Charles Austen (Blue Diamond) en Vallox.

Door onze expertise te combineren met de gekende klantgerichte service en projectmatige begeleiding van de bedrijvengroep, worden onze ambities binnen de Europese HVAC/R markt verder versterkt en zijn wij nog meer jouw trouwe partner voor uw HVAC/R projecten.

 

De missie en visie van XILIO

XILIO helpt mensen leven en werken in een gezond en aangenaam binnenklimaat

We doen dit door innovatieve en hoogkwalitatieve producten en diensten te leveren aan HVAC professionals, die ons verkiezen omdat wij hun werk eenvoudiger maken en hun nazorg taken beperken.

 

Openingsuren magazijn Olsene:

Ma - do: 8u - 12.30u en 13u - 16.30u (of na afspraak)

Vrij: 8u - 12.30u en 13u - 15.30u (of na afspraak)

Openingsuren burelen:

Ma - Vrij: 8u - 12.30u en 13u - 17.30u

 title=
 

Omtrent CHARLES AUSTEN PUMPS

CHARLES AUSTEN PUMPS

Na meer dan 50 jaar ervaring is Charles Austen Pumps een van de marktleiders in het maken van vacuum pompen en compressoren voor gas en vloeistoffen. Typische OEM applicaties omvatten bloeddrukmonitors, gas uitstoot analysatoren en condenswater verwijder systemen.

Elke pomp is getest voor de pomp de fabriek verlaat. De in-house faciliteiten zijn volledig geaccrediteerd naar ISO 9001.

BLueDiamond condenswaterpompen zijn gebaseerd op het revolutionaire gepatenteerde rotatief diagrama pomp principe. Het systeem heeft geen problemen zoals verstopte kleppen, vast gelopen pistons, gescheurde buizen en hinderlijk lawaai.