mogelijkheden

Toepasbaarheid

Textielkanalen zijn zowat overal inzetbaar. Door gebruik te maken van de juiste stof en het juiste montagemateriaal kan een textielkanaal in elke omgeving toegepast worden. In de voorbeelden kan je hierover per sector extra uitleg vinden.

Vergelijking met galva kanalen

Textielkanalen worden voorlopig voornamelijk gebruikt om lucht te verspreiden in de ruimtes. Het is ook mogelijk om de kanalen voor transport van te gebruiken, geïsoleerde kanalen zorgen ervoor dat er amper thermisch verlies is bij gekoelde of verwarmde lucht.Elk kanaal uitgevoerd in galva kan dus eigenlijk vervangen worden door een textielkanaal. Textielkanalen kunnen zelfs veel meer dan galva kanalen.

Textielkanalen zijn in totale kostprijs ook een stuk goedkoper dan galva kanalen. De transportkosten zijn een stuk lager, montage kan veel vlotter verlopen, onderhoud is eenvoudiger,...

Omtrent PRIHODA sro

PRIHODA sro

Prihoda heeft zich het logo van de vlinder aangemeten omdat zij geloven dat de vlinder hun product symboliseert. Vlinders gebruiken lucht om zich te verplaatsen en komen in vele vormen en maten voor. Ze zijn tevens mooi, licht en kleurrijk net zoals hun product.