Geleverde service door Xilio

Xilio heeft al meer dan 15  jaar ervaring met het aanbieden van textielkanalen.

Een textielkanaal is maatwerk, daarom is het belangrijk een correct berekening te hebben voordat het kanaal in productie gaat. In de meeste gevallen zijn aanpassingen onmogelijk en moet een volledig nieuw kanaal gemaakt worden. Het is dus noodzakelijk dat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden, dat uw aanvragen verwerkt worden door ervaren medewerkers en dat de problemen die kunnen ontstaan vooraf met u besproken kunnen worden.

Onze medewerkers helpen u graag met hun ervaring om de gepaste oplossing te vinden voor uw aanvraag. Om zo correct mogelijk uw aanvragen te verwerken zijn een aantal basiszaken belangrijk voor te weten. Hiervoor hebben wij een invulformulier ontwikkeld die u op weg kan helpen bij uw aanvraag. Raadpleeg zeker deze checklist!

 

Omtrent PRIHODA sro

PRIHODA sro

Prihoda heeft zich het logo van de vlinder aangemeten omdat zij geloven dat de vlinder hun product symboliseert. Vlinders gebruiken lucht om zich te verplaatsen en komen in vele vormen en maten voor. Ze zijn tevens mooi, licht en kleurrijk net zoals hun product.